PSYKIATRISKE OVERGREP AVSLØRT
Veteraner krever at soldaters medisinering avsluttes

Med en selvmordsrate blant veteraner som er tett på tre ganger så høy som blant den alminnelige befolkningen, er de som interesserer seg for våre soldater virkelig ute etter å finne svar som kan hjelpe med å løse krisen. Det svaret finnes i CCHRs avslørende dokumentarfilm Fienden i det skjulte: Psykiatriens fordekte agenda som avslører årsakssammenhengen mellom psykotrope medikamenter, den høye selvmordsraten blant veteraner, plutselige dødsfall og økende vold innen militæret.

Spesialstyrkesersjant (fhv.) Hannis Latham (til venstre) og oberst i luftvåpenet, John Henke (til høyre), veteraner som arbeider for å beskytte andre veteraner og militært personale fra psykiatrisk neddoping ved regelmessig visning av dokumentaren for veteraner over hele landet.

«Psykiatriske medikamenter gjør vår moderne krigføring mye mer dødbringende for våre tilbakevendende soldater enn noen tidligere krig», sa sersjant Hannis Latham, USAs 10. spesialstyrkes «A-team» (fhv.)

«I stedet for å utarbeide rehabiliteringsprogrammer for hjemvendte veteraner som har vært igjennom en svært unormal opplevelse, så blir våre veteraner svært ofte ordinert antipsykotiske midler, beroligende midler, og antidepressiver og oppfordret til å ta seg sammen og komme seg igjennom det.»

Oberst John A. Henke (Veldig.) høyt dekorert luftvernspilot, militærprest, og klinisk psykolog, som deltok i Pentagons viseforsvarsministers undersøkelse om kampberedskap, sier:

«I stedet for å hjelpe veteraner med å komme seg etter krigen har smertene deres blitt maskert med kraftige medikamenter. Disse inkluderer opioide smertestillende midler og sinnsendrende psykiatriske medikamenter som skaper avhengighet og bidrar til den fatale overdoseraten blant VA-pasienter som er nesten det dobbelte av det nasjonale gjennomsnittet.»

Henke og Latham talte ved dokumentarens New York-premiere i mai 2014. De, og andre, har fortsatt å bruke dokumentarfilmen med veteraner som et kraftfullt pedagogisk verktøy.

Som en del av den verdensomspennende kampanjen for å øke bevissthet om psykiatriens krenkelser av menneskerettighetene sponser Citizens Commission on Human Rights 12 slagkraftige omreisende utstillinger. De omreisende utstillingene er basert på den permanente utstillingen i CCHR’s internasjonale hovedkvarter i Los Angeles. Den viser psykiatriens fortidige og nåtidige overgrep, avslører sammensvergelsen mellom psykiatrien og den farmasøytiske industrien og illustrerer den psykiatriske forsyningskanalen som har gjort millioner av mennesker verden over avhengige av psykotrope medikamenter.

De omreisende utstillingene reiser rundt på alle kontinenter og settes opp rundt lovgivende sentre eller andre prominente bygninger i byer i USA, Sør-Amerika, Europa, Sør-Afrika, Asia, Australia og New Zealand. De besøkes av tusenvis av myndighetspersoner, representanter for lovgivende forsamlinger, medisinske yrkesutøvere, psykiatere og psykologer, veteraner og militært personell.



Nevrolog undersøker «Plutselige Dødsfall»

Den kaliforniske nevrologen Fred Baughman jr. har satt sammen en liste over nesten 400 mistenkelige dødsfall blant soldater og veteraner, hvorav mange er tilskrevet «naturlige årsaker».

«Hva i all verden er ’naturlige årsaker’ blant 20-åringer?» spør Baughman.

Hans forskning har ført ham til overbevisningen at «plutselige hjertedødsfall, uten puls og hjernedød på 4-5 minutter sannsynligvis er forårsaket av en cocktail av psykiatriske medikamenter, spesielt antipsykotiske midler».

Han fant fellestrekk i Andrew Whites-tilfellet og tre andre veteran-tilfeller fra West Virginia, alle i 20-årene, som døde mens de sov i begynnelsen av 2008: «Alle var diagnostisert med ’PTSD’ – en psykologisk diagnose, ikke en hjernesykdom (fysisk abnormitet); alle var på den samme ordinerte medikament-cocktailen Seroquel, (antipsykotisk middel), Paxil (antidepressiv) og Klonopin (benzodiazepin); og alle virket ’normale’ da de gikk og la seg.»

Sammen med andre leger og CCHR har dr. Baughman ustedte en presserende advarsel: «Jeg oppfordrer militæret til å utstede et øyeblikkelig forbud mot alle antipsykotiske og antidepressive medikamenter, inntil det foreligger en komplett, fullstendig offentlig avklaring av omfanget av, og årsakene til denne epidemien av mulig plutselig hjertedød.»



GJENOPPRETT MENNESKERETTIGHETER I PSYKISK HELSE

Som en allmennyttig vakthundsorganisasjon for psykisk helse er CCHR avhengig av medlemskap og donasjoner for å kunne gjøre oppgaven sin, som er å få bukt med psykiatriske overtredelser av menneskerettighetene og rydde opp i feltet psykisk helse. For å bli del av verdens største bevegelse for reform innen psykisk helse, bli med i gruppen som har bidratt til å få vedtatt over 170 lover som beskytter borgere mot overgrep innen psykisk helse-praksis.

NEDLASTINGER