DE SKJULTE AGENTER BAK HOLOCAUST AVSLØRT

Eventer som ble avholdt i Tyskland til ære for den internasjonale minnedagen for Holocaust inkluderte eventer i München (ovenfor), Stuttgart (øverst til høyre) og Hamburg (nederst til høyre).
For å beskytte fremtidige generasjoner fra å gå i den samme fellen holdt CCHR-avdelinger eventer på den internasjonale minnedagen for Holocaust for å avsløre den sanne kilden til mange Holocaust-grusomheter.

Hvert år på den internasjonale minnedagen for Holocaust, hedrer vi Holocaust-ofre. I 17 nasjoner holdt CCHR-avdelinger eventer som kastet lys på en avgjørende, men lite kunngjort skjult innflytelse bak Holocaust. Det manglende bindeleddet: Tyske psykiatere.

Så tidlig som i 1920 foreslo psykiatere drap av pasienter. Da Adolf Hitler hadde makten ble slusene åpnet for ufrivillig rasehygienisk sterilisering og eutanasi-programmer. Seks psykiatriske sentre brukte medisinske fagfolk, gasskamre forkledd som dusjer og masseforbrenning av lik. Over 60 år etter Nürnbergprosessene utstedte dr. Frank Schneider, presidenten for den tyske psykiaterforeningen, en unnskyldning for psykiatriens skapelse av ideologien som ble nazistenes eutanasi, og deres rolle i utvelgelsen av dem som ble myrdet samt at de selv myrdet andre.

Scientology Kirken, medstifter av CCHR, holdt visninger av Fryktens tidsalder: Psykiatriens terrorvelde, en dokumentarfilm som avslører psykiatriens historie fra nazi-Tyskland til nyere tid. I Brussel i Belgia talte Przemyslaw Jurkiewicz, kurator i nazileiren Fort VII-museet i Polen, om eksistensen av gasskamre før andre verdenskrig og deres testing i polske psykiatriske sykehus som drepte hundrevis av mennesker.

Israelske psykiatere i dag er tippoldebarn til nazistenes eugenikere og bruker de samme teknikkene de brukte for mange år siden.

I Tel Aviv talte advokat Raz Misgav. Han forsvarer barn som er fanget i systemet for sosiale tjenester, som ofte fører til at de blir plassert på psykiatriske institusjoner. Han beskrev i detalj hvordan israelske psykiatere i dag er tippoldebarn til nazistenes eugenikere og bruker de samme teknikkene de brukte for mange år siden.

I Tyskland holdt CCHR-avdelinger også eventer i Berlin, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart og München, med nattevåk for Holocaust-ofre og utstillinger med tittelen «Mennene bak Hitler» og «Eugenikk og Holocaust» plassert på en travel gate. Alle eventene avslørte den sanne kilden til dødelige policyer og handlinger bak Holocaust, slik at slike forbrytelser aldri vil skje igjen.


FAKTA

PSYKOTROPE «BIVIRKNINGER»

Noen psykotrope medikamenter har «bivirkninger» som inkluderer selvmord og mord.

117 %

ØKNING

i resepter for psykiatriske medikamenter i USA mellom 1999 og 2013

24 %

ØKNING

i antallet selvmord i USA fra 1999 til 2014 – tilfeldighet?

41

MILLIONER AMERIKANERE

er på antidepressive medikamenter

65

VOLDSHANDLINGER

som drepte eller skadet 693 mennesker gjennom 3 årtier ble begått av personer som enten var på eller var i ferd med å slutte å ta psykotrope medikamenter

409

ADVARSLER

på psykiatriske medikamenter inkluderer risikoene for selvskading, selvmord, vold, aggresjon og morderiske tankerGJØR SLUTT PÅ PSYKIATRISKE OVERGREP

Som en allmennyttig vakthund innen psykisk helse er CCHR avhengig av medlemskap og donasjoner for å kunne gjøre oppgaven sin, som er å få bukt med psykiatriske overtredelser av menneskerettighetene og rydde opp i feltet psykisk helse. For å bli del av verdens største bevegelse for forandring innen psykiatrien, slutt deg til gruppen som har bidratt til å få vedtatt over 180 lover som beskytter borgere mot overgrep fra psykiatriske praksiser.

NEDLASTINGER