CCHR BLE OVERSVØMT PÅ EN ÅRLIG KONFERANSE FOR SYKEPLEIERE

CCHR-boden på Den nasjonale sykepleiestudent-foreningens konferanse i Nashville i Tennessee i april 2018 er oversvømt med besøkende som ber om materialer.
Studenter på en nasjonal sykepleier-konferanse setter helhjertet pris på CCHRs arbeid.

Ved den årlige konferansen til Den nasjonale sykepleiestudent-foreningen (NSNA), tiltrakk CCHR-boden en non-stopp flom av deltakere til utstillingen av gratis CCHR-dokumentarfilmer, ‑hefter, ‑informasjonsmapper og ‑undervisningspakker.

NSNA er viet til å fremme den faglige utviklingen av sykepleiestudenter. Derfor var CCHR der for å gi vital informasjon for dem som vil ha livet og velværet for mange mennesker i deres hender.

Interessen fra sykepleiestudentene for CCHRs informasjon var så stor at de snart måtte gi en av de frivillige jobben med å fylle opp lageret av materialer på bordet – materialer som forsvant så snart hun plasserte dem der.

En av de frivillige hadde på seg en T-skjorte med påskriften: «Barndom er ikke en psykisk forstyrrelse» og ble bombardert med regelmessige kommentarer om enighet og også erkjennelser som, ja, vanlig barndomsatferd krever ikke medisin for å bli «behandlet».

Når en frivillig påpekte for en sykepleier at psykiaterne selv innrømmer at de ikke vet hvordan psykotrope medikamenter virker sa sykepleieren: «Det er nøyaktig hva de sa på et seminar jeg nettopp deltok i – at ingen vet hvordan medikamentene virker!»

Alt i alt ble 1136 informasjonsmaterialer fra CCHR gitt til sykepleiestudenter for å informere dem om sannheten om psykiatri.


VI VIL gjerne HØRE FRA DEG

Her er hva noen av gruppene og enkeltpersonene som CCHR arbeider med hadde å si om vår oppgave for å reformere psykisk helse.

LEDER, KRISEBEREDSKAPSTEAM, USA

Med CCHR har psykiaterne ikke en sjanse, fordi de nå er avslørt for alle deres misgjerninger. Og forhåpentligvis betyr det at folk kommer til å ta en lang, grundig kikk på hva psykiatrien gjør og hva legemiddelprodusentene gjør.

HØVDING, GRIQUA KONGEHUSRÅD, PROVINSEN GAUTENG, SØR-AFRIKA

Psykiatere utnytter de uvitende, pasientene blir villedet og blir til slutt ofre og noen til og med dør. Vi kunne likestille denne behandlingen med nazistenes handlinger. Folk blir gjort til slaver, til deres eiendom. Den psykiatriske industrien gjør barn avhengige av medikamenter og de havner til slutt på psykiatriske institusjoner der det ikke finnes noen fremtid. Med CCHR har jeg håp. Det er oppgaven til CCHR å opplyse Sør-Afrika og verden.

RÅDGIVENDE PSYKOLOG, AUSTRALIA

Jeg var forbauset over profesjonaliteten i dokumentarfilmene og personalet som snakker i dem – fremstående psykologer, psykiatere, leger og andre fagfolk innen helse. De er absolutt opplysende. Hvor fantastisk modig organisasjonen deres er til å produsere og markedsføre disse, og hvor gagnlige de er for samfunnet og utøverne som egentlig ikke vet hva som foregår. Våre leger er ikke lenger helbredere, de har blitt til langere mesteparten av tiden. Det er tragedien. Det er ikke lenger bare psykiatere som ordinerer, det er vanlige leger som ordinerer psykotrope medikamenter til enhver person som kommer inn i klinikken. Jeg føler en enorm takknemlighet til CCHR.


FAKTA

OPPLYSER MASSENE

CCHR opplyser folk over hele kloden om psykiatriske overgrep. Her er statistikkene.

21

MILLIONER

CCHR-hefter utdelt i alt som gir fakta om psykotrope medikamenter og psykiatriske overgrep

190

LAND OG TERRITORIER

hvor folk har mottatt CCHR-materialer i det siste året alene

19 806

BESØKTE

CCHRS museum Psykiatri: En dødsindustri, som avslører den grusomme sannheten

69 713

PERSONER

i feltene lovgivning, sykepleie og undersøkende journalistikk ble sendt CCHR-informasjon

16

MILLIONER

nådd med CCHRs informasjonsannonser og prisbelønte dokumentarfilmer i de siste 12 månedeneGJØR SLUTT PÅ PSYKIATRISKE OVERGREP

Som en allmennyttig vakthund innen psykisk helse er CCHR avhengig av medlemskap og donasjoner for å kunne gjøre oppgaven sin, som er å få bukt med psykiatriske overtredelser av menneskerettighetene og rydde opp i feltet psykisk helse. For å bli del av verdens største bevegelse for forandring innen psykiatrien, slutt deg til gruppen som har bidratt til å få vedtatt over 180 lover som beskytter borgere mot overgrep fra psykiatriske praksiser.

NEDLASTINGER