CCHR ÅPNER ØYNENE TIL PSYKIATRISKE OVERGREP I NEVADA

CCHR har gitt viktig informasjon om psykisk helse til Nevadas lovgivere og deres rådgivere ved å bringe dens omreisende utstilling om psykiatri til kongressbygningen.
CCHR har gitt viktig informasjon om psykisk helse til Nevadas lovgivere og deres rådgivere ved å bringe dens omreisende utstilling om psykiatri til kongressbygningen.
CCHR har gitt viktig informasjon om psykisk helse til Nevadas lovgivere og deres rådgivere ved å bringe dens omreisende utstilling om psykiatri til kongressbygningen.
Utstilling i delstatens hovedstad kaster sannhetens lys på skadelige psykiatriske praksiser.

Delstaten Nevadas lovgivere har mange problemer å slåss med mens de går igjennom hundrevis av lovforslag hvert år for deres ja eller nei. Dette året inkluderte lovforslag for å tillate en større frihet for skolerådgivere og -psykologer til å levere flere psykiske og atferdsmessige helsetjenester til elever på skolene.

Men lovforslagene tar ikke hensyn til volden som har vist seg å bli fremkalt av mange psykiatriske medikamenter som ofte blir ordinert som en del av disse helsetjenestene. Vold som ser ut til å stadig øke på skoler er parallell med økningen i psykiske og atferdsmessige helsetjenester på skoler.

Og tatt i betraktning at Stephen Paddock, Las Vegas-skytteren som drepte 58 mennesker i 2017, var på Valium, finnes det rikelig med grunner til å slå alarm i Nevada.

Et annet område av primær interesse for å redusere vold og selvmord er elektrokonvulsiv terapi (ECT), som kan føre til frykt, engstelse og forvirring, så vel som hallusinasjoner, blant andre «bivirkninger».

For å øke bevisstheten om disse problemene og andre innen området psykisk helse brakte CCHR sin omreisende utstilling: Psykiatri: En dødsindustri, direkte til Nevadas kongressbygning i Carson City under den lovgivende forsamlingens 80. møte.

Som behørig var tre av delstaten Nevadas lovgivere til stede for å åpne utstillingen, mens i løpet av de to dagene utstillingen ble vist, ble 150 lovgivere, så vel som deres rådgivere og lobbyister vist rundt og så sannheten om skaden forårsaket under dekke av «hjelp».


VI VIL GJERNE høre FRA DEG

De som har besøkt CCHRs omreisende utstillinger rundt om i verden deler sine personlige historier, tragedier og erkjennelser.

MYNDIGHETSARBEIDER, ARIZONA, USA

«Jeg trengte informasjon fordi mine barns lege vil gi dem psykiatriske medikamenter for ADHD. Jeg leter etter en naturlig retning. Jeg er takknemlig for deres utstilling som bekreftet hva jeg mente om psykiatriske medikamenter.»

REKTOR, JAPAN

«Så mange barn blir stemplet med å ha utviklingsmessige forstyrrelser og blir neddopet med psykiatriske medikamenter. Slike barn kan forbedres med passende omsorg og omgivelser. Vi må redde barn fra psykiatriske medikamenter.»

HOLOCAUSTOVERLEVER OG FORKVINNE, FORENINGEN FOR JØDISKE KVINNER I DRESDEN, TYSKLAND

«Inntil nylig så jeg ikke den tragiske skjebnen til min familie i sammenheng med hva som ble vist på utstillingen. Det var skjult i Øst- og Vest-Tyskland at nazistenes drapsmaskineri hadde sine røtter i psykiatrisk arveforskning og at dette gav den pseudovitenskapelige resonneringen for utryddelsen av de såkalte ’liv uverdige til å leve’.»

SYKEPLEIER, CHARITÉ-SYKEHUSET, BERLIN, TYSKLAND

«Skruppelløse psykiatere sendte barnet mitt til døden. Sønnen min var traumatisert etter et brutalt overfall, og var på utkikk etter hjelp i en institusjon. Han var på et psykiatrisk sykehus i bare 22 timer, men det ødela livet hans. Han gikk dit frivillig, men ble lagt i remmer i ni og en halv time og ble fullstappet med psykiatriske medikamenter mot sin vilje. Jeg insisterte på at han umiddelbart ble sluppet ut, men han var fortsatt på kraftige psykotrope medikamenter, og mens han var i den tilstanden gikk han en tur utenfor, og på en eller annen måte endte han på jernbaneskinnene og ble truffet av et regionalt hurtigtog. Han døde etter tvungen behandling på det psykiatriske sykehuset. Jeg måtte dessverre selv oppleve det som CCHR avslører – psykiatri: død i stedet for hjelp.»


FAKTA

TILBAKEBLIKK PÅ ÅRET

Det siste året brakte ekspansjon og større rekkevidde for CCHRs budskap. Her er statistikkene:

502 022

HEFTER

distribuert som avslører sannheten bak overgrep innen området psykisk helse

118

LAND

hvorfra det kom bestillinger for CCHR-materialer

157

MILLIONER

ble nådd gjennom medier som avslører den sanne kilden til overgrep innen psykisk helse

20 920

MENNESKER

gikk gjennom CCHRs Psykiatri: En dødsindustri-museum i Hollywood i California dette året

1853

EVENTER

mot psykiatriske overgrep ble holdt for å gi en stemme til de stemmeløseGJØR SLUTT PÅ PSYKIATRISKE OVERGREP

Som en allmennyttig vakthund innen psykisk helse er CCHR avhengig av medlemskap og donasjoner for å kunne gjøre oppgaven sin, som er å få bukt med psykiatriske overtredelser av menneskerettighetene og rydde opp i feltet psykisk helse. For å bli del av verdens største bevegelse for forandring innen psykiatrien, slutt deg til gruppen som har bidratt til å få vedtatt over 180 lover som beskytter borgere mot overgrep fra psykiatriske praksiser.

NEDLASTINGER