NYHETER

DEMONSTRERER MOT OVERGREP I BARNEPSYKIATRI

Den europeiske forening for barnepsykiatri fikk mer enn den forventet på dens 18. årlige kongress i Wien i Østerrike.

CCHR demonstrerer mot Den europeiske foreningen for barne- og ungdomspsykiatri med et banner påskrevet: «EN MILLIARDFORRETNING FOR PSYKIATRI – INGEN PSYKIATRISKE MEDIKAMENTER FOR VÅRE BARN.»

Den vakre beliggenheten for den 18. Internasjonale kongressen for Den europeiske forening for barne- og ungdomspsykiatri, Hofburg-palasset i Wien i Østerrike, var bare en fasade for den grusomme sannheten om overgrep innen området barnepsykiatri. CCHR var fast bestemt på å gjøre dette kjent. Til ære for dagen marsjerte mer enn 300 CCHR-aktivister fra Østerrike, Ungarn, Tyskland, Slovakia, Tsjekkia, Frankrike, Italia, Danmark og Hellas.

De bar et stort banner som forkynte: «ADHD: En milliardforretning for psykiatri – ingen psykiatriske medikamenter for våre barn.» Demonstranter bar plakater som beskrev tilfeller av overgrep på unge innen psykiatri. Dette inkluderer det faktum at i dag minst 20 millioner barn tar psykiatriske medikamenter verden over, medikamenter som kan inkludere «bivirkninger» som tanker om mord eller selvmord. Plakater gjorde det også klart at «Barndom er IKKE en psykisk lidelse».

De marsjerende ble fulgt av en svart begravelsesbil med en hvit barnekiste og blomster for de unge ofrene for psykiatri. Ett slikt offer var en 18 år gammel gutt som døde etter 22 timer med psykiatrisk behandling, som inkluderte 9 timer i remmer og å bli stappet med psykotrope midler.

Demonstrasjonen stoppet ved dørterskelen til Hofburg-palasset, hvor fakta og statistikker om psykiatriske overgrep mot barn og unge ble bekjentgjort til både deltakere og forbipasserende.

NEDLASTINGER