UNDERVISNINGSPAKKEN DIAGNOSTISK OG STATISTISK MANUAL: PSYKIATRIENS MEST DØDBRINGENDE SVINDELNUMMER

Undervisningspakken Diagnostisk og Statistisk Manual: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer leveres gratis til lærere eller seminarledere, også fagpersoner innen helse som holder foredrag og gruppeundervisning, underviser ved skoler eller universiteter, leder utdannelsesprogrammer i lokalsamfunn eller som leverer seminarer eller klasseundervisning til ved videreutdanning innen helsefag. Denne undervisningspakken inneholder:

  • Lærerveiledningen for DSM: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer som inneholder alt det nødvendige materiale man behøver for å holde et helt seminar basert på dokumentarfilmen.
  • Dokumentarfilmen Diagnostisk og Statistisk Manual: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer på DVD. (1:18) Ved å bruke Diagnostisk og Statistisk Manual over psykiske forstyrrelser (DSM) kan psykiatere gjennomtvinge medisinering, fjerne barn fra sine foreldre og frarøve individer sin personlige frihet ved å innlegge dem på psykiatriske institusjoner. Dog er DSM ikke et redskap til helbredelse, men et komplisert pseudovitenskapelig bedrag som fungerer som motoren i den psykiatriske industrien som er verdt 330 milliarder dollar. Denne dokumentarfilmen fremlegger den sjokkerende sannheten, helt fra myten om hjernekjemien til psykiaternes innrømmelse av at de faktisk ikke kan definere hva som menes med «psykiske sykdom» og til det faktum at nye «sykdommer» ikke innføres i boken på vitenskapelig grunnlag, men gjennom en flertallsavstemning.
  • Et sett med 24 supplerende hefter av Diagnostisk og Statistisk Manual: Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer til seminardeltakerne, som de kan lese og gi videre til andre.

Vi kan skaffe deg disse materialene gratis takket være generøse donasjoner fra CCHRs bidragsytere. Til gjengjeld ber vi deg om å holde CCHR informert om resultater du oppnår ved å bruke opplysningene. CCHR tar gjerne imot tilbakemeldinger fra elever/studenter/deltakere og vitnesbyrd og uttalelser fra kolleger eller fagpersoner som har hatt nytte av å ha kunnskap om disse faktaene.

Hvis du ikke leverer klasseundervisning eller seminarer, men ønsker å heve den offentlige bevisstheten om overgrep innenfor området mental helse, oppfordrer vi deg til å be om vår gratis DVD og informasjonspakke.

BESTILL DIN KOSTNADSFRIE
INFORMASJONSPAKKE:

Fyll ut skjemaet herunder for å motta din GRATIS pakke.

-