Videoer

CCHR-annonser
Få fakta om psykiatri

Basert på fakta og statistikker om medisinering med psykofarmaka – spesielt av barn – avslører disse videoene fra CCHR ødeleggelsene og død, forårsaket daglig av den psykiatriske pseudo-vitenskapen.

SE ANNONSER >>

Diagnostisk & statistisk manual:
Psykiatriens mest dødbringende svindel

Dette er psykiatriens bestselgende katalog over mental sykdom. Den er 943 sider lang og dekker alt fra depresjon og angst til det å stamme, avhengighet av sigaretter, frykt for edderkopper, mareritt, problemer med regning og til og med en forstyrrelse for spedbarnsalderen – alt sammen gjenfortolket og stemplet som en hjernesykdom.

SE FILM >>
BESTILL FILM >>

 

MARKEDSFØRINGEN AV GALSKAP:
Er vi alle vanvittige?

Den definitive dokumentaren om medisinering med psykofarmaka – dette er historien om det ytterst innbringende partnerskapet mellom legemiddelfirmaene og psykiatrien som har skapt en profitt på 80 milliarder dollar fra salg av psykofarmaka til en intetanende publikum. 

 

SE FILM >>
BESTILL FILM >>


Et dødelig levebrød: Hva du ikke vet om psykofarmaka

Forestill deg en 330 milliarder dollar-industri som hevder å hjelpe enkeltpersoner med forestillte medisinske problemer, som ennå ikke har fremstilt en eneste kur. Denne fascinerende dokumentarfilmen river masken av psykiatisk medisinering og avslører en brutal, men solid forankret pengemaskin.


SE FILM >>

BESTILL FILM >>

Psykiatri: En dødsindustri

Denne fengslende presentasjonen det tok to år å lage, avslører de ødeleggelsene som blir forårsaket av psykiaterne i hver eneste del av samfunnet vårt. Beskrivende opptak fra arkivfilmer og nye filmer som viser psykiatere i aksjon, tankevekkende intervjuer med medisinske eksperter og rørende beretninger fra ofre og familiene deres, gjør dette til den mest komplette og sterkeste dokumentarfilmen om psykiatrisk misbruk som noensinne har blitt produsert.

SE FILM >>
BESTILL FILM >>

Psykiatriens resept på vold

Denne sterke og grafiske filmen inneholder intervjuer med eksperter, foreldre og ofre, og dokumenterer innvirkningen av en multimillion-dollar psykiatrisk-farmasøytisk industri. Dramatiske opptak av faktiske nødoppkall fra desperate familiemedlemmer – og til og med av en morder – som viderebringer den uhyggelige virkeligheten bak dagens overskrifter. Her er den sjokkerende sannheten bak den nåværende bølgen av vold som ødelegger hjemmene, skolene og lokalsamfunnene våre.


SE FILM >>

BESTILL FILM >>

NEDLASTINGER