DET FINNES INTERESSER I ECT.
OG INTERESSEKONFLIKTER.

Det finnes enorme interessekonflikter mellom psykiatere, ECT-maskinprodusenter og regulerende myndigheter.

Ansiktet til disse konfliktene er Harold Sackeim, en psykolog og ledende ECT-promotør som har mottatt titusener av dollar fra ECT-produsenter, og minst 9 millioner dollar i offentlige tilskudd til «forskning» på ECT.

Sackeim og hans mesen, psykiater Matthew Rudorfer fra National Institute of Mental Health (NIMH), står hverandre så nære at de skrev et ECT-lærebokkapittel sammen.

På NIMH sitter også psykiater Sarah Lisanby, lederen av en forskningsavdeling som har hatt finansielle tilknytninger til ti forskjellige produsenter av psykiatriske innretninger.

Psykiater Richard Weiner, den ledende psykiateren som fjernet hjerneskade fra APAs ECT-skjema for samtykke, har også vært en betalt konsulent for de to fremste amerikanske ECT-maskinprodusentene, en av dem er eid av sjokkpsykiater Richard Abrams. Weiners APA-arbeidsgruppes rapport om ECT henviste til over 60 av Abrams’ artikler.

Dessuten, alle disse viktige spillerne i dette innviklede nettet, er redaksjonelle styremedlemmer i en ledende psykiatrisk publikasjon om elektrosjokk, The Journal of ECT.

HVOR MYE ELEKTRISITET KAN EN ECT-MASKIN INNEHOLDE? SVARET ER I VÅR DOKUMENTARFILM.
TWEET DETTE
Nedlastinger
Psykiatri: hekter din verden på stoff
GRATIS NEDLASTING