Engasjer deg

Citizens Commission on Human Rights avslører ikke bare krenkelser av menneskerettighetene på området psykisk helse, men arbeider aktivt sammen med enkeltpersoner og grupper verden over for å få igjennom hardt tiltrengte reformer.

Det er mange måter du kan hjelpe på.  

Pengestøtte:
Det er gjennom dine bidrag at CCHR er i stand til å fortsette med sitt viktige arbeid og med sine menneskerettighetskampanjer. Du kan gi et engangsbidrag, forplikte deg for et månedlig bidrag eller bli medlem av CCHR. 
Gi et bidrag nå >>

Delta online ved å bli med på våre sosiale mediasider:

Abonner på CCHR International Social Media Blog

Følg CCHR på Twitter!

Støtt CCHR på Facebook

Besøk CCHR på MySpace

Del ut CCHR videoer og publikasjoner:

Vi har videoer og publikasjoner du kan gi til andre. Du kan bestille dem online eller sende linker. Vi har også gratis nedlastinger, publikasjoner og rapporter, tilgjengelige for enkel videreformidling.
Bestill online >>

Gå til nedlastingssiden >>

Bli aktiv i området ditt:
Vår globale CCHR-lokalisator gjør det mulig for deg å finne CCHR-avdelingen i ditt land, og lære mer om reformområdene som CCHR er involvert i forskjellige land rundt omkring i verden.
Gå til global lokalisator >>

CCHRs undervisningspakke:
Den nye Markedsføring av galskap-undervisningspakken er nå gratis tilgjengelig for alle lærere. Den inneholder en film i tretten deler, seminarer, hefter og mye mer. Undervis elevene dine i sannheten om farene ved psykofarmaka.
Bestill din gratis undervisningspakke >>

Rapporter ethvert overgrep innen området psykisk helse (medisinering, elektrosjokk, tvangsinnleggelse osv.) ved å fylle ut et skjema om misbruk/overgrep og sende det til CCHR (alle opplysninger behandles som strengt fortrolige). 
Rapporter nå >>

NEDLASTINGER