En CCHR omreisende utstilling som åpnet i Vancouver Downtown Eastside innleder et korstog for å redde Canadas First Nations fra herjende psykiatriske overgrep.

les mer >>
CCHR får sin stemme hørt mot elektrokonvulsiv terapi, en psykiatrisk «behandling» som aldri har produsert bevis for å være trygg eller effektiv. I dag blir det brukt på barn fra fem år og yngre under navnet «hjelp», og CCHR sier: «Stopp disse overgrepene!»

les mer >>
Diane Stein, presidenten for CCHR Florida, gir innsikt i hva enhver kan gjøre som del av en CCHR-avdeling mot overgrep.

les mer >>
Studenter på en nasjonal sykepleier-konferanse setter helhjertet pris på CCHRs arbeid.

les mer >>
En avlegs lov for psykisk helse i India får en for lengst påkrevd overhaling som sørger for at ECT ikke utføres på mindreårige og gjør slutt på andre krenkende psykiatriske praksiser.

les mer >>
For å beskytte fremtidige generasjoner fra å gå i den samme fellen holdt CCHR-avdelinger eventer på den internasjonale minnedagen for Holocaust for å avsløre den sanne kilden til mange Holocaust-grusomheter.

les mer >>
Massedrap lager overskrifter, men de psykiatriske medikamentene bak mange av disse er påfallende fraværende i artiklene.

les mer >>
En BBC-dokumentar stiller spørsmålet: Står psykofarmaka bak vold?

les mer >>
I løpet av en toårig undersøkelse og med en protestkampanje som førte til offentlig ramaskrik, tvang CCHR Tokyo det japanske helsedepartementet til å gjøre jobben sin med å holde psykiatriske overgrep i sjakk.

les mer >>
Raz Misgav, en far som ble familierettsadvokat slår seg sammen med CCHR Israel for å gi foreldre en sjanse til å kjempe mot psykiatriske «ekspertvitner» og tvungen psykiatrisk neddoping av deres barn.

les mer >>
Etter Germanwings-tragedien grep CCHR Tyskland inn for å endre regler for luftfart og holde psykiatere ansvarlige.

les mer >>
To medlemmer av Representantenes Hus i delstaten Pennsylvania introduserer et lovforslag for å beskytte barn mot ECT.

les mer >>
En konge og hans folk slår seg sammen med CCHR, gjør sine røster gjeldende og protesterer ved World Psychiatric Associations internasjonale kongress for å beskytte sine fremtidige generasjoner.

les mer >>
I et land med en av de høyeste ratene i verden for medisinering av barn med stimulerende midler, åpner CCHR en utstilling som avslører sannheten og inspirerer en konge til å kreve en lysere fremtid for sitt folk.

les mer >>
ECT-apparatprodusent kommer under lupen for å ignorere pasienters klager og for å bagatellisere farene ved «behandling».

les mer >>
Psykiatere som tar bestikkelser fra legemiddelselskaper eller fremmer falske kurer vil nå ikke komme seg lett unna.

les mer >>
Da Sydney var sju år gammel og ble ordinert psykiatriske medikamenter, ble hun et «blankt ark». Og hun kunne ha forblitt fortapt, hvis det ikke hadde vært for søsterens kjærlighet og utrettelige søken etter å bringe henne tilbake.

les mer >>
Da alt så dystert ut for «Aloha-delstaten» oversvømte CCHR Hawaii lovforsamlingen med sannheten om psykiatriske medikamenter og knuste lovforslaget i ellevte time.

les mer >>
NEDLASTINGER