Medlemskap/Donasjoner

Vi trenger din hjelp i vår internasjonal bevegelse for å stoppe overgrep og tvang som daglig begås, under dekke av mental helse. Slik misbruk omfatter tvungen psykiatrisk behandling og tortur av politiske dissidenter, tvangsinnleggelse, elektrosjokk av eldre og den utbredte psykiatriske medisineringen av barn og voksne med farlige psykotropisk stoff.

Bidragene dine går til å hjelpe CCHR med å undersøke og avsløre de opplysningene som skjules for offentligheten, om de sanne farene ved disse stoffene og skadelige behandlinger, slik at internasjonale reformer kan innføres for å beskytte mennesker mot overgrep.

CCHR er en ideell organisasjon, utelukkende viet utryddelse av misbruk innen området psykisk helse.

ENGANGSBIDRAG

KLIKK HER >>

GRUNNLEGGENDE ÅRLIG INTRODUKSJONSMEDLEMSKAP                     

Et grunnleggende årlig introduksjonsmedlemskap holder medlemmene løpende orientert om CCHR-saker, inviterer til CCHR-filmfremvisninger og signering av bøker, samt rettigheter til «The Side Effects of Common Psychiatric Drugs» e-bok, og «What is the Alternative to Psychotropic Drugs?» e-bok.

KLIKK HER >>

PERSONLIG ÅRLIG MEDLEMSKAP                                     

Et personlig årlig medlemskap holder medlemmene løpende orientert om CCHR-saker, inviterer til CCHR-filmfremvisninger og signering av bøker, samt rettigheter til «The Side Effects of Common Psychiatric Drugs» e-bok, og «What is the Alternative to Psychotropic Drugs?» e-bok, 10 % rabatt på bøker, DVD-er og varer i CCHRs nett-butikk.

KLIKK HER >>

ÅRLIG FIRMAMEDLEMSKAP

Et årlig firmamedlemskap holder medlemmene løpende orientert om CCHR-saker, inviterer til CCHR-filmfremvisninger og signering av bøker, samt rettigheter til «The Side Effects of Common Psychiatric Drugs» e-bok og «What is the Alternative to Psychotropic Drugs?» e-bok, 10 % rabatt på bøker, DVD-er og varer i butikken hos CCHR, 10 % rabatt på CCHRs spesielle begivenheter, og et offisiellt CCHR firmamedlemskapssertifikat.

KLIKK HER >>

MENNESKERETTIGHETSFORKJEMPER (LIVSTIDS-) MEDLEMSKAP         

Et menneskerettighetsforkjemper (livstids-) medlemskap holder medlemmene løpende orientert om CCHR-saker, inviterer til CCHR-filmfremvisninger og signering av bøker samt rettigheter til «The Side Effects of Common Psychiatric Drugs» e-bok og «What is the Alternative to Psychotropic Drugs?» e-bok, 15 % rabatt på bøker, DVD-er og varer i butikken hos CCHR, 15 % rabatt på CCHRs spesielle begivenheter og et offisielt CCHR forkjemper-medlemskapssertifikat.

KLIKK HER >>

NEDLASTINGER