VANCOUVERS FIRST NATIONS FINNER HÅP MED CCHRs KORSTOG

Medlemmer av Vancouver First Nations åpner med stolthet CCHRs omreisende utstilling med formålet å hjelpe sitt folk til å forbinde seg på ny med deres tradisjoner for å helbrede seg selv.
En CCHR omreisende utstilling som åpnet i Vancouver Downtown Eastside innleder et korstog for å redde Canadas First Nations fra herjende psykiatriske overgrep.

I april 2017 åpnet CCHR sin omreisende utstilling Psykiatri: En dødsindustri i Vancouver i Canada, rett i Downtown Eastside (DTES), et område plaget av utbredt stoffmisbruk og psykiatriske programmer.

Men av de 2068 menneskene som besøkte utstillingen var mange også medlemmer av Canadas First Nations – Canadas urfolk. Mens de utgjør 4,3 prosent av Canada befolkning, utgjør First Nations-folk 40 prosent av DTES’ innbyggere.

Mange First Nations-folk som kom til utstillingen hadde mistet sine kjære på grunn av selvmord. Deres selvmordsrate er over dobbelt så høy som det nasjonale gjennomsnittet, men, ironisk nok, mottar de også mer «profesjonell» psykisk helse-hjelp (dvs. psykiatrisk) enn det nasjonale gjennomsnittet. Sammenlignet med 8 prosent av det kanadiske gjennomsnitt er 17 prosent av urinnvånere på psykiatriske programmer.

Det ble urovekkende klart at – til tross for en høyere grad av psykisk helseomsorg – den økende hyppigheten av selvmord viste ineffektiviten av disse psykiatriske programmene og behovet for First Nations-folk å finne virkelige løsninger.

En First Nations utskjæringskunstner delte sin historie om å miste sin sønn som begikk selvmord seks måneder tidligere. Hans sønn hadde vært på psykiatriske medikamenter. Barnet til en nær venn av ham hadde nylig også begått selvmord mens han var på psykotrope medikamenter.

CCHR Vancouvers ansvarlige leder, Sharon Werner, selv av First Nation-herkomst, ble invitert til å tale på Vancouver-ko-op Radio. Hun briefet deretter høvding Tommy Curley, arvehøvding for Ehattesaht First Nation-folk nær Vancouver Island.

Høvdingen skrev et advarende brev til sitt folk og sa: «Psykiatri følger ikke våre tradisjoner og overmedisinering av barna våre er bevis på det. Jeg oppfordrer alle mine folk til å søke tradisjonell helbredelse for våre sinn og sjeler, og å gå til skikkelige medisinsk ansvarlige leger for en kompetent vurdering i alle tilfeller.»

Sharon Werner ble med høvding Curley på hans eget Tuff City Radio morgenprogram, hvor de snakket om psykiatriske overgrep. CCHR organiserte og leverte også spesielle seminarer for Vancouvers First Nations-folk.

Enda en Psykiatri: En dødsindustri-utstilling ble åpnet i februar 2018 med høvding Curley som leder av innvielsen. 3 seminarer viste CCHRs dokumentarfilmer Markedsføringen av galskap, Fryktens tidsalder og Fienden i det skjulte.

Innvirkningen av den var så sterk at etter mindre enn et år det kanadiske parlamentsmedlemmet Jean Augustin berømmet CCHRs arbeid og uttalte: «Dette arbeidet redder helt klart liv.»CCHR-grupper verden over marsjerer og demonstrerer i protest mot psykiatriske overgrep, som denne i Sarasota i Florida.

GÅR TIL HANDLING
Start eller slutt deg til en CCHR-gruppe.

For at CCHR skal kunne oppnå sin misjon er vi avhengige av enkeltpersoner over hele planeten som er viet til å utrydde overgrep innen området psykisk helse. CCHRs nettverk av avdelinger vokser stadig og vi inviterer deg til å slutte deg til oss.

Få materialer fra cchr.no for dine aktiviteter og begynn å vise dokumentarfilmer, levere seminarer og gjøre kampanjer for signering av petisjoner mot elektrosjokk og neddoping av barn. Du kan påkalle rapporter om tilfeller av overgrep og foreta enhver av de mange andre handlingene for å avsløre svindelen i psykiatri.

For å se et eksempel på en fremragende CCHR-avdeling i aksjon, gå til scientology.tv hvor presidenten for CCHR Florida, Diane Stein, tar på seg den psykiatriske industrien og deres agenda til å dra fordel av «behandlingen» av barn og familier. Se også CCHRs dokumentarfilmer på scientology.tv hver lørdag kl. 18.00. og kl. 21.00. Pacific Standard Time.

Kontakt oss med informasjon om gruppen din og alt annet du trenger.


GJØR SLUTT PÅ PSYKIATRISKE OVERGREP

Som en allmennyttig vakthund innen psykisk helse er CCHR avhengig av medlemskap og donasjoner for å kunne gjøre oppgaven sin, som er å få bukt med psykiatriske overtredelser av menneskerettighetene og rydde opp i feltet psykisk helse. For å bli del av verdens største bevegelse for forandring innen psykiatrien, slutt deg til gruppen som har bidratt til å få vedtatt over 180 lover som beskytter borgere mot overgrep fra psykiatriske praksiser.

NEDLASTINGER