DET FINNES STEG VI KAN TA. SEKS FOR Å VÆRE EKSAKT.

  1. Bestill eksemplarer av denne DVD-en og gi den til så mange fagfolk innenfor helseomsorgen og advokater som mulig. Venner, familie, aktivistgrupper og lovgivere bør også få et eksemplar.
  2. Hvis du hører om noen negative ettervirkninger fra ECT, sørg for at det blir rapportert til dine nasjonale tilsynsmyndigheter. Du kan også skrive en konfidensiell rapport til CCHR.
  3. Informer dine parlamentsmedlemmer om behovet for reform av loven om psykisk helse. Fullt informert samtykke burde være obligatorisk for enhver som blir ansett som psykisk syk og en kandidat for noen som helst psykisk-helse-behandling. Press på for en permanent bannlysing av ECT.
  4. Kontrollorganer og nemnder som styrer psykiatere og fagfolk innenfor psykisk helse, kan undersøke og inndra retten til å praktisere fra utøvere innenfor psykisk helse i alvorlige tilfeller av uaktsomhet, feilbehandling og overgrep. Send inn slike klager til disse etatene for å avsløre overtredelser av utøvelseskodeksen for helsepersonell.
  5. Psykiatere begrenser ikke sine overgrep på pasienter til elektrokonvulsiv terapi. Hvis du vet om noen psykiater eller psykolog som har begått en seksuell forbrytelse, finansiell uregelmessighet, feilbehandling, bedrageri eller noen annen forbrytelse, rapporter dette til politiet og til CCHR.
  6. Husk: Det finnes ingen medisinske tester (røntgenbilder, hjerneskanninger, blodprøver osv.) som kan validere noen av påstandene fremsatt i psykiatri. Legitime leger har imidlertid mange vitenskapelige tester som kan påvise ubehandlet fysisk sykdom som manifesterer seg som en «psykiatrisk tilstand». Hvis du eller noen du kjenner opplever psykiske forstyrrelser, sørg for at en grundig og ikke-psykiatrisk legeundersøkelse blir gjennomført.
Nedlastinger
Psykiatri: hekter din verden på stoff
GRATIS NEDLASTING