Psykiatri:
En dødsindustri-museet

Åpnet i desember 2005 i CCHRs internasjonale hovedkvarter, er dette toppmoderne museet som dokumenterer hvordan psykiatri er en industri drevet av profitt, og dens late-som-hjelp ofte ender med død.

Tusenvis av lovgivere, leger, menneskerettighetsforkjempere, helsepersonale og studenter, samt private borgere, har blitt vist rundt i museet, og de bruker opplysningene til å gjøre noe med det i sitt eget område og dermed tvinge psykiatrien til å ta ansvar for forbrytelsene og misbruket sitt.

Nå online som en virtuell omvisning der du selv kan se psykiatriens ødeleggende innflytelse på ungdommen og samfunn vårt, samt infiltrasjonen dens i Hollywood og de kreative industriene. Denne innflytelsen har resultert i et kjempetap av kunstnerisk talent i mange områder, inkludert Kurt Cobain, Marilyn Monroe og Judy Garland. TA DEN VIRTUELLE OMVISNINGEN

Statistikker

  • Den psykiatriske industrien tjener nesten 350 milliarder dollar i året, mens anslåtte 100 000 mennesker dør i psykiatriske institusjoner verden over.
  • På verdensplan er det 20 millioner barn på psykiatriske stoff som kan forårsake selvmord, fiendtlighet, vold, mani, diabetes, avhengighet av stoff, hjerteinfarkt, slagtilfeller og til og med død.
  • Årlig dreper psykiatere rundt 10 000 mennesker med bruken sin av elektrosjokk – 460 volt elektrisitet sendes sviende gjennom hjernen.
  • Psykiatere og psykologer har voldtatt minst 250 000 kvinner. Undersøkelser viser at mellom 10 og 25 prosent av psykiaterne har begått seksuelle overgrep på pasientene sine; én av 20 ofre er sannsynligvis en mindreårig.

CCHR

En dødsindustri-museet finnes ved:
Citizens Commission on Human Rights
6616 Sunset Blvd
Los Angeles California 90028
Det er gratis adgang. Åpningstider: Mandag-fredag: 10:00 til 22:00
Lørdag og søndag: 10:00 til 18:00.

Ta med venner, familie og alle andre som fortjener å vite sannheten. Grupper er velkomne. Ring til museumsdirektøren på (001) 800 869 2247 for å bestille en rundtur.