GRATIS UNDERVISNINGSPAKKE: FRYKTENS TIDSALDER

Undervisningspakken Fryktens tidsalder leveres gratis til historikere, professorer og menneskerettighetsaktivister som holder foredrag og gruppeundervisning, underviser på skoler eller universiteter eller som leder lokale undervisningsprogrammer.

Denne undervisningspakken inneholder:

  • Lærerveiledningen Fryktens tidsalder som inneholder alle nødvendige materialer for å lage en komplett seminarplan basert på dokumentaren Fryktens tidsalder: Psykiatriens terrorvelde.
  • Fryktens tidsalder: Psykiatriens terrorvelde på DVD (1:48) Denne sjokkerende dokumentarfilmen forteller sannheten om grusomheter som psykiatrien har begått før, under og etter holocaust – motbydelige praksiser som fortsetter den dag i dag. Eksperter og ofre forteller den sanne historien om psykiatrien helt fra den spede begynnelse til nåtiden, og de avslører hvordan den fortsetter ufortrødent en praksis preget av brutalitet og tvang.
  • Et sett med 24 supplementshefter til Fryktens tidsalder: Psykiatriens terrorvelde for seminardeltakerne som de kan lese og gi videre til andre.

Vi er i stand til å skaffe deg disse materialene gratis takket være generøse donasjoner fra CCHRs bidragsytere. Til gjengjeld ber vi deg om å fortelle CCHR om hvilke resultater du oppnår ved å bruke informasjonen. CCHR tar gjerne i mot tilbakemeldinger fra elever/studenter/deltakere og vitnesbyrd og uttalelser fra kolleger eller fagpersoner som har hatt nytte av å bruke disse informasjonene.

Hvis du ikke leverer klasseundervisning eller seminarer, men ønsker å heve den offentlige bevisstheten om overgrep innenfor området mental helse, oppfordrer vi deg til å be om vår gratis DVD og informasjonspakke.

BESTILL DIN KOSTNADSFRIE
INFORMASJONSPAKKE:
-