Gratis Markedsføringen av galskap-opplæringspakke

Markedsføringen av galskap Undervisningspakken som er gratis for undervisere gir deg ikke bare det verktøyet du har bruk for til å avsløre problemet med psykiatriske stoff, men viser deg også hva som kan gjøres med det.

Din GRATIS pakke inneholder:

  • MARKEDSFØRINGEN av GALSKAP: Er vi alle vanvittige? En dokumentarfilm som har vunnet mange priser og som forteller historien om det ytterst innbringende partnerskap mellom psykiatrien og legemiddelselskapene som har skapt et profittsenter som omsetter for 80 milliarder dollars.
  • MARKEDSFØRINGEN av GALSKAP: Er vi alle vanvittige? Pedagogens veiledning: Følger med dokumentarfilm DVD-en Markedsføring av vanvidd. Denne veiledningen rommer seminarer som kan skape deltagelse i klasseværelset.
  • Serien om psykiatriske medikamenter: 24 eksemplarer bestående av seks hefter medfølger som i detalj beskriver faktaene om virkningene av psykofarmaka.

Vennligst fyll ut skjemaet til høyre for å forutbestille ditt gratis eksemplar av undervisningspakken Markedsføring av galskap. Dine opplysninger vil bli holdt fortrolige og deles ikke med tredjepart.

BESTILL DIN KOSTNADSFRIE
INFORMASJONSPAKKE:

(Tilbudet er begrenset til én gratis pakke per underviser eller seminarleder.)

-