Kapittel 13: Å begynne på nytt

Med en lang og veldokumentert historie med fiaskoer, er psykiaterne og medikamentene deres under angrep fra myndighetenes sikkerhetsadvarsler, lovgivning og titusenvis av søksmål.

Selv psykiatere innrømmer at de «ikke har noen løsning på mentale lidelser».

Men det finnes faktisk hundrevis av brukbare alternativer som er lite kjent utelukkende på grunn av innflytelsen til psykiaterne og den økonomiske makten til legemiddelselskapene. Og disse alternativene kan til og med hjelpe de som lider av de største mentale forstyrrelsene.

Interessant nok ligger det en uoppdaget og ubehandlet fysisk sykdom under de fleste psykiatriske problemene. Og når den er helbredet, er det «mentale problemet» det også.

Men på grunn av den kraftige innflytelsen psykiaterne og legemiddelselskapene utøver over resten av det medisinske området, får pasientene sjelden vite dette.

For å beskytte deg selv og dem du er glad i, insister på et fullstendig og nøyaktig samtykke: en redegjørelse for alle risikoene og fordelene ved den anbefalte behandlingen, ved andre behandlinger og ved ikke å gjøre noe som helst.

NEDLASTINGER