Detaljer om undervisningspakken

Markedsføringen av galskap: Er vi alle vanvittige? er tilgjengelig gratis for pedagoger. Utdannelsespakken gir deg de verktøyene du trenger for å lære andre om risikoen med sinns- og personlighetsendrende stoff, og hvordan man effektivt kan rydde opp i området psykisk helse.

Utdannelsespakken inneholder:

  • MARKEDSFØRINGEN AV GALSKAP: Er vi alle vanvittige?DVD: En dokumentarfilm som har vunnet mange priser, og som forteller historien om det ytterst innbringende partnerskapet mellom psykiatrien og legemiddelselskapene, som har skapt et profittsenter som omsetter psykofarmaka for 80 milliarder dollar. Denne dokumentarfilmen i tre deler graver seg dypt ned under selskapenes overflate og avslører sannheten bak de elegante markedsføringsplanene og det vitenskapelige lureriet som skjuler en farlig og ofte dødelig salgskampanje.
  • MARKEDSFØRINGEN AV GALSKAP: Er vi alle vanvittige?Lærerveiledning: Denne veiledningen følger med dokumentarfilmen på DVD Markedsføring av vanvidd – begge er basert på 40 års forskning og arbeid med helsepersonale. Den inneholder seminarer som involverer klassen, og undersøker hvordan den psykiatriske-farmasøytiske industrien har berørt hjem, skoler og virksomheter og overbeviser millioner om at den eneste måten å løse problemene deres på er å ty til farlig stoff. Seminarene er basert på de 13 kapitlene i filmen, samt informasjonsheftet om de forskjellige typene av psykofarmaka. Lærerveiledningen inkluderer også en ordliste som definerer uttrykk brukt i forbindelse med stoff, og informasjonsark som kan deles ut til klassen.
  • Hefte-serien om psykofarmaka: For å skjære gjennom reklamehypen om «fordelene» ved stoff, gir de seks heftene en lettlest referanse om de vanligste bivirkningene av psykotrope stoffer, så vel som tilgjengelige behandlingsalternativer. Idet den behandler antidepressive midler, antipsykotiske midler, midler mot angst/beroligende midler, psykostimulanser og humørstabilisatorer, kaster serien lys over de potensielt alvorlige risikoene som er forbundet med å ta dem. Her finnes de virkelige faktaene man vanskelig kan finne fram til i den innviklede informasjonen som står på innpakningen til de psykiatriske medikamentene. Det er 24 eksemplarer av de 6 heftene stilles til rådighet. Hvis klassen din eller seminargruppen har mer enn 24 elever, kan du bestille 2 ytterligere bunter gratis.

Hvis du er lærer kan du forhåndsbestille din GRATIS utdanningspakke ved å klikke her >>

NEDLASTINGER